Hård modstand til Aarhus Open

Historisk stærkt Aarhus Open bød på hård modstand

Lørdag d. 10/2 stod på en dag i brydningens tegn, da værtsklubben Brydeklubben Thrott inviterede inden for til det 17. Aarhus Open i Aabyhallen i Åbyhøj.

Aarhus Open, som er et af Europas stærkeste brydestævner i aldersgruppen fra 10 til 23 år, var i år et historisk stærkt et af slagsen, med hele 16 deltagende nationer fra 4 forskellige kontinenter.

Mikael Lindgren – senior cheftræner i Brydeklubben Thrott, havde på forhånd udtalt, at han regnede med gode muligheder for sine brydere. Han understregede især vigtigheden i at de mange startende Thrott-brydere, havde gode muligheder for at få tætte og spændende kampe.

(Mathias Bak fra Thor Vejgård til Aarhus Open. Foto: Niels Hansen, KIF)

Cheftrænerens forventninger blev dog overgået, og Thrott kan dermed kalde sig for bedste danske klub og fjerde bedste klub samlet set, ved dette års turnering.

Det flotte resultat for klubben, blev især båret af Thrott-bryderne Kasper Ravn og Martynas Nemsevicius, som begge fik en andenplads. Desuden fik både Daniel Pedersen og Oliver Krüger en tredjeplads.  

Desuden udmærkede de danske brydere Rajbek Bisultanov fra NKC Danmark, Turpal Bisultanov fra Herning BK og Mathias Bak fra Thor Vejgaard sig, ved at gå hele vejen og dermed kan de kalde sig vindere af Aarhus Open 2018.

Se fotos fra Aarhus Open 2018 her.

Du kan se stævnets resultatliste her.


af Mads Hørkilde, BK Thrott - 11.02.2018