Initiativpulje financierer brydeforløb

Danmarks Brydeforbund modtager kr. 130.000 fra Danmarks Idrætsforbunds initiativpulje til projekt for sårbare og udsatte børn og unge

Brydetræning og kamplege har en dokumentere positiv effekt i forhold til at sårbare børn og unge. Udviklingskonsulent, Rami Panduro Zouzou, har derfor søgt midler via DIF´s initiativpulje til indkøb af transportable måtter, der skal bruges til proaktivt at tilbyde brydeforløb for sårbare og udsatte unge, der samtidig skal brobygge ind til brydeklubberne for styrke udbredelsen af brydesporten for særligt sårbare og udsatte børn og unge.

Samtidig understøtter projektet forbundets strategiske indsatsområde, som omhandler rekruttering og fastholdelse af børn og unge i alderen 4-21 år. På den baggrund har DIF bevilliget kr. 130.000 fra initiativpuljen.

Tak til forbundskonsulent, Søren Seier, for god sparring i ansøgningsprocessen.


af Rami Zouzou - 03.05.2018