Første spadestik til kraftcenterets nye bygninger

Mandag den 2. juli 2018 tages det første spadestik til det nye brydecenter i Nykøbing Falster

Brydeklubben Thor i Nykøbing Falster har i over de sidste tyve år været en markant magtfaktor i dansk brydning, inden for såvel eliten som bredden, og har nået resultater der ikke tidligere er set i dansk brydning. Nu får Brydeklubben Thor også Danmarks mest unikke brydecenter, efter at Guldborgsund kommune tidligere på året bevilgede 8.000.000 kr., til et nyt brydecenter i Nykøbing Falster, hvor såvel Brydeklubben Thor skal slå sine folder i nærmeste fremtid, samtidig med at centeret også skal "huse" brydere på det nationale kraftcenter, som nu igennem de sidste to år har samlet de bedste danske brydere i Nykøbing Falster i Guldborgssund kommune.

Det er Dansk Halbyggeri A/S, et af landets førende totalentreprenør af haller til sport og fritid, der skal gøre det nye brydecenter til virkelighed, og markedschef Poul Bo Petersen fra Dansk halbyggeri glæder sig også til opgaven. Han udtaler følgende:

”Samspillet mellem kommunens ambitioner, brydeforbundets internationale ekspertise indenfor sporten og vores specialisering indenfor idrætsbyggeri, skaber vigtige synergier. Det er et stærkt samarbejde, og sammen kan vi bringe dansk brydning til nye højder.”

I Guldborgsund kommune glæder man sig også rigtig meget til at komme i gang med byggeriet, og på nu mandag tages det første spadestik til det nye brydecenter, som bliver Danmarks meste unikke brydecenter der nogensinde er set i dansk brydning. Det bliver formanden for Kultur, fritid og bosætningsudvalget Martin Lohse der skal forestå dette, og inden da vil der være taler fra Brydeklubben Thor, ligesom Dansk halbyggeri vil orientere om byggeprojektet, hvorefter det første spadestik blive taget det store brydecenterbyggeri. Der vil efter denne seance være lidt at drikke og spise.

Vi håber at rigtig mange vil kigge forbi og vil ser meget frem til at startskuddet går for dette fantastiske brydeprojekt.

På gensyn den 2. juli 2018 kl. 1630 på Industrivej 8 i Nykøbing Falster.

Læs også

"Nu får brydesporten en ny kampplads" 27-06-18 Building Supply


af Morten Ahlefeldt Hansen - Formand i BK Thor - 29.06.2018