DIF Get2sport støtter Vestlollands stærkeste SFO

For 13. år i træk afvikler Nakskov Brydeklub det succesfulde arrangement Vestlollands stærkeste SFO

Nakskov glæder sig over, at DIF Get2sport i år støtter økonomisk op om arrangementet, som ikke alene er et effektivt rekrutteringsinitiativ, som bidrager til at brydesporten har en central placering i lokalmiljøet, men nu med DIF´s støtte giver foreningen større muligheder for at inkludere udsatte børn og unge i brydeklubben.

Når SFO´erne, som hver må stille med 3 hold, den 3. oktober kl. 14, møder op foran Nakskov Idrætscenter, hvor brydeklubben har til huse, kan de se frem til 2 sjove timer, hvor de skal dyste i disciplinerne: tovtrækning, stafet og naturligvis brydning. Det hold med flest point kan kalde sig Vestlollands stærkeste SFO. Både drenge og piger plejer at give den fuld gas, og det er ofte drengene der kommer til kort i brydekampene, da disse jo er væsentlig mere teknisk krævende end mange sådan lige går og tror. 

Alle deltagere modtager et diplom, ligesom der bydes på frugt og vand, så de prøvede muskler kan få tanket noget energi. 

Dansk brydning har længe haft en ambition om at styrke samarbejdet skoler og i særdeleshed Get2sport, da brydesporten kan noget helt unikt i forhold til udsatte børn og unge, hvorfor der er glædeligt at det samarbejde nu langsomt begynder at tage form. Når samarbejdet så materialiserer sig omkring et arrangement for skolefritidsordningen, så er det svært ikke at have armene hævet i vejret, som var man selv blevet kåret som Vestlollands stærkeste SFO.


af Rami Zouzou - 20.09.2018