Nyt værktøj til medlemsrekruttering

Så skal der kampleges i børnehøjde - bryde-gulvbrikkerne fra TipTapTudse er ankommet

Når børn skal bruge kamplege som arena for motorisk, fysisk og social udvikling er brydegulvbrikkerne fra TipTapTudse et enkelt og effektivt redskab at tage i brug for lærere og pædagoger. Og vi er nu klar til at komme rundt på landets skoler og institutioner og demonstrere kamplegene, som er illustreret på brikkerne i idrætstimerne. Vi ved børnene elsker det.

For med de nye brydegulvbrikker har vi nu ikke kun mulighed for at visualisere de mange kamplege.  Vi får også mulighed for at efterlade en sjovt og inspirerende rekvisitet, der kan tages frem igen og igen, og forhåbentlig bidrage til at kamplege opnår en naturlig plads i idrætsundervisningen, hvilket beviseligt har en enorm effekt på børns motoriske og sociale udvikling.

For et er at komme ud og demonstrere nogle øvelser fra tid til anden, men illustrationerne på gulvbrikkerne, og legenes enkle regelsæt gør, at enhver lærer eller pædagog vil kunne anvende dem i sit arbejde med børnene.   

Brydegulvbrikkernes første destination er landets julemærkehjem, som vi skal rundt og besøge, som en del af det projekt Danmarks Idrætsforbund støttede gennem initiativpuljen. Julemærkehjemmenes fondsledelse nikkede den 27.august ja til at komme i gang med samarbejdet, og nu skal rigtig mange børn og unge kæmpe og lege. Og skulle de glemme øvelserne, efter vi er taget hjem, kan de altid hente gulvbrikkerne frem fra skabet og fortsætte den sunde kamp. Og så ser vi dem forhåbentlig efterfølgende i brydeklubben.

Brydegulvbrikkerne produceres af TipTapTudse og kan købes her.


af Rami Zouzou - 05.09.2018