Stor deltagelse i fristilstrænerkursus 

21 trænere stod klar på måtten da Danmarks Brydeforbund afholdte trænerkursus i fristilsbrydning med fokus på børn og unge. Samtidig blev der uddelt brydegulvbrikker, som skal bruges i skolesamarbejdet. 

Mere fokus på praktiske øvelser frem for lange teoretiske oplæg har haft en umiddelbar succes, da der igen var rekord mange tilmeldte til forbundets trænerkursus under ledelse af den tidligere ukrainske landsholdsbryder, Dima.

Det er er virkelig positivt, at så mange trænere tog sig tid til at deltage denne lørdag, da Danmarks Brydeforbund satser benhård på at udvikle fristilen i Danmark, idet vi er af den overbevisning at denne disciplin kan motivere endnu flere børn og unge til at vælge brydesporten til. Fristil, og de kamplege der knytter sig hertil, egner sig også perfekt til det skolesamarbejde, flere klubber allerede er igang med. KIF har for eksempel oprettet satellitklubber på 3 af Koldings Folkeskoler, og tovholderne for skolesamarbejdet, Tom Nyeng, var derfor glad for at få ny inspiration og samtidig modtage nogle sæt af brydegulvbrikkerne, som han kan bruge i det pædagogiske arbejde med skolebørnene.

"Maria fra Thor Vejgård kaster sin medkursist. Foto: Privat)

Hun har taget en trænertjans - fordi 'brydning bare er fedt'...

Fra Thor Vejgaard deltog også en vaskeægte wrestlermom, Maria, som på trods af, at hun ikke har nogen brydebaggrund, har taget en trænertjans fordi 'brydning bare er fedt'. Kurset og brydegulvbrikkerne, kan derfor hjælpe hende i hendes daglige arbejde med børnene.

Med den entusiasme, der blev demonstreret, og det store fremmøde, kan jeg trygt sige, at vi er på rette vej i vores strategiske implementeringsproces.

Du kan se flere billeder fra dagen her.


af Rami Zouzou - 15.09.2018