Aarhus Open har fået en lillebror

Dette års Aarhus Open turnering får tilføjet en U12 aldersgruppe i form af stævnet ”Kids Wrestling Games Aarhus 2019”

AARHUS OPEN  forbliver som vi kender det: en international UWW-turnering for SCHOOLBOYS (U15) - CADET (U17) - JUNIOR/SENIOR (U23).

Her bliver deltagerfeltet stort og stærkt, hvor allerede nu 10 nationer er tilmeldt! I forlængelse af UWW Aarhus Open, er der som de sidste mange år en stor international træningssamling, med deltagelse fra mange udenlandske brydere.

Udover Aarhus Open findes nu også Kids Wrestling Games Aarhus, som er en åben turnering for drengebrydere under 12 år. Denne turnering finder sted på 2 madrasser i Throtts lokaler, hvor Aarhus Open finder sted i Åbyhallen ved siden af.

CADET og U23 skal have UWW licens, resten kan klare sig med en almindelig startlicens. Vi har en del muligheder for forskellig indkvartering under samling og stævne, se venligst mere herom i invitationen. Du finder alle oplysninger her eller på turneringens Facebookside.


af Brydeklubben Thrott - 06.01.2019