Flere brydeklubber begynder at anvende Klubmodul denne sæson

Det er glædeligt at se der i denne sæson er flere brydeklubber, som har taget Klubmodul til sig. Klubmodul er et enestående værktøj til at systematisere kontingentindbetalinger og hjælpe med kommunikationen i brydeklubben. Indkøringsfasen er forlængst overstået og klubberne er generelt godt kørende ift. at indløse startlicenser. 

Som ventet var det forskelligt hvordan klubberne tog Klubmodul til sig. Den indledningsvise skepsis er nu udskiftet med en optimisme. Vi ser nemlig nu en udskiftning blandt de klubmodulansvarlige. Her synes en tendens til at tordenskjolds soldater bliver byttet ud med folk der har lyst og ser potentialet i klubdrift ved hjælp af systemer som Klubmodul.  

I bestyrelsen er vi glade for Klubmodul som værktøj og når det kommer til licenser - ja, så er det noget vi alle indløser. Vi har sammen med jer, lavet differentierede priser på startlicenserne. Vi synes faktisk at det er ganske rimeligt med en startlicens for nybegyndere til 1 krone.

Vanens magt er ved at være brudt i alle klubberne. Vi hører stadig enkelte steder, at det er kompetencerne der står i vejen. Overvej muligheden Vi beskriver ovenfor. Kunne der måske være et alternativ til Tordenskjolds soldater i jeres klub? Eller måske kunne man dele opgaverne mellem sig, og lade nogle nye friske kræfter komme til?

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til forbundet hvis du har spørgsmål. I kan både benytte Brydeforbundets Facebookgruppe samt info@brydning.dk.


af Palle Nielsen, formand i Danmarks Brydeforbund - 11.10.2019