Velkommen til vores nye udviklingskonsulent

Simon Lui Hansen tiltræder 1. januar stillingen som Udviklingskonsulent i Danmarks Brydeforbund

Danmarks Brydeforbund får atter en Udviklingskonsulent, der skal arbejde med vores strategiske spor om rekruttering og fastholdelse af børn og unge. Det er også bestyrelsens håb at der med ansættelsen af en ny Udviklingskonsulent kan arbejdes målrettet med at etablere nye brydeklubber bredt fordelt geografisk i landet.

Der skal arbejdes videre med etablering og videreudvikling af tumlehold, et skole/brydekoncept samt ministævner. Sidst men ikke mindst skal der slås et slag for pige-/kvinde- og fristilsbrydningen, hvor kulturændring må siges at være et af nøgleordene.

Profil:

Simon Lui Hansen er 29 år gammel og har siden han blev færdig med Universitetsstudierne i 2017, arbejdet hos Dansk Håndbold Forbund i forskellige funktioner. 

Simon bliver beskrevet som udadvendt, imødekommende, initiativrig samt en dialogskabende idrætspersonlighed. Simon ønsker at gøre en forskel for individer såvel som foreninger, bl.a. ved at lade folk mødes om fælles mål og skabe gunstige arbejdsvilkår for de frivillige. Skulle Simon rende ind i udfordringer eller nye problemstillinger, er han ikke bleg for at gå nye veje for at komme i mål.

(Ny Udviklingskonsulent Simon Lui Hansen)

Vi glæder os til samarbejdet

Ansættelsen af en mand til at udvikle og koordinere breddearbejdet i brydeforbundet, er noget jeg har set frem til længe. Det er dejligt at Danmarks Brydeforbund atter får en Udviklingskonsulent her til årsskiftet. Jeg er naturligvis både glad og stolt over, at vi atter kan være mere synlige ude i klubberne.

Jeg glæder mig til samarbejdet med Simon. Han brænder for foreningslivet, og har en solid baggrund uddannelsesmæssigt såvel som idrætsligt. Simon har en erfaring som vi kan få rigtig meget glæde af. Det er mig en glæde at kunne ønske Simon velkommen på vegne af bestyrelsen.

(Palle Nielsen, formand i Danmarks Brydeforbund)


af Michael Yde - 17.10.2019