Husk at din startlicens gentegnes automatisk til nytår

Ligesom sidste år gentegnes alle aktive licenser. Skal du ikke bruge din licens næste år, så bør du læse denne artikel..

Som du sikkert allerede ved gentegnes alle startlicenser automatisk d. 1. januar 2020. To uger forinden får alle der har tegnet en startlicens, en sidste påmindelse via e-mail. E-mailen tjener som et sidste varsel for, at man skal huske at afmelde sin startlicens, hvis man ikke ønsker at have en startlicens i 2020. Såfremt man intet foretager sig, fornys startlicensen automatisk d. 1. januar. (Der vil ikke være mulighed for at få beløbet refunderet.)

Skal du forsat have en startlicens i 2020? - Så skal du intet foretage dig!

Alle brydere der rykker op i en ny alderskategori i 2020, bliver automatisk flyttet til den nye kategori. Ved oprykning i kategori bliver prisen ligeledes justeret automatisk. Således skal man intet foretage sig med brydere der skal have en startlicens i 2020. (Hvis du vil have en printet startlicens, så skal du blot smide den gamle ud og printe 2020-udgaven.)

Du kan se på vores hjemmeside hvordan du afmelder en startlicens. Du kan også se hvordan startlicensen afmeldes på videoen nedenfor - det tager kun et øjeblik.

Flere brydeklubber begynder at anvende Klubmodul denne sæson

Det er glædeligt at se der i denne sæson er flere brydeklubber, som har taget Klubmodul til sig. Klubmodul er et enestående værktøj til at systematisere kontingentindbetalinger og hjælpe med kommunikationen i brydeklubben. Indkøringsfasen er forlængst overstået og klubberne er generelt godt kørende ift. at indløse startlicenser. 

Som ventet var det forskelligt hvordan klubberne har tog Klubmodul til sig. Den indledningsvise skepsis er nu udskiftet med en optimisme. Vi ser nemlig nu en udskiftning blandt de klubmodulansvarlige. Her synes en tendens til at tordenskjolds soldater bliver byttet ud med folk der har lyst og ser potentialet i klubdrift ved hjælp af systemer som Klubmodul.  

I bestyrelsen er vi glade for Klubmodul som værktøj og når det kommer til licenser - ja, så er det noget vi alle indløser. Vi har sammen med jer, lavet differentierede priser på startlicenserne. Vi synes faktisk at det er ganske rimeligt med en startlicens for nybegyndere til 1 krone.

Vanens magt er ved at være brudt i alle klubberne. Vi hører stadig enkelte steder, at det er kompetencerne der står i vejen. Overvej muligheden Vi beskriver ovenfor. Kunne der måske være et alternativ til Tordenskjolds soldater i jeres klub? Eller måske kunne man dele opgaverne mellem sig, og lade nogle nye friske kræfter komme til?

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til forbundet hvis du har spørgsmål. I kan både benytte Brydeforbundets Facebookgruppe samt info@brydning.dk.

(Palle Nielsen, formand i Danmarks Brydeforbund)


af Danmarks Brydeforbund - 20.11.2019