DM for børn og unge i Nakskov

Det er atter ved at være tid til de danske mesterskaber. Årets første mesterskab er for børn og unge, og afholdes i Nakskov i både græsk-romersk og fristilsbrydning.

Nakskov Brydeklub er den 30. – 31. marts 2019 værter for de danske mesterskaber i brydning. Mesterskaberne bliver afviklet i Nakskov Idrætscenter, med stævnestart både lørdag og søndag kl. 10.00. Der vil ved mesterskaberne blive kæmpet i stilarterne græsk romersk samt pige/kvindernes fristilsbrydning om lørdagen og de uofficielle mesterskaber i fristilsbrydning om søndagen.

Nakskov Brydeklub har også 100 års jubilæum i år, helt nøjagtigt den 7. oktober 2019 og derfor var det med ekstra glæde at vi fik æren af at afholde mesterskaberne for børn og unge.

Det er nu 10 år siden at DM sidst blev afholdt i Nakskov nemlig i 2009 og derfor er Nakskov Brydeklub meget glade for at vi nu igen, er arrangører af et DM og Nakskov Brydeklub vil gøre alt hvad vi kan for at gøre det mindst lige så godt som i 2009.

Når DM i græsk-romersk er afviklet lørdag d. 30. marts, så vil Nakskov Svømmecenter være åbent for alle brydere, trænere m.m. (gratis) fra kl. 18.30 til 20.30, så husk jeres badetøj og håndklæde.

Vi ses til DM 2019 i Nakskov. Medbring jeres gode humør og lad os få en god sportslig weekend.

Tilmelding og praktisk information

Du kan finde praktisk information og se hvordan du tilmelder dig her.

Tilmelding foregår på klubmodul, på samme måde som tilmeldingen for seniorbryderne sidste år. Bemærk, at som noget nyt skal dommergebyret betales separat. Læs mere på linket ovenfor. Som altid kan I skrive på info@brydning.dk såfremt der er spørgsmål.

Husk at der er tilmeldingsfrist d. 18. marts 2019.

Supplerende information om overnatning og forplejning

Der kan overnattes i Nakskov Idrætscenter fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag, det koster 50 kr pr. overnatning. (Medbring selv liggeunderlag). Alternativt kan der overnattes på: Hotel Skovriddergården Tlf.: 54 92 03 55, Hotel Harmonien Tlf. 54 95 91 90 eller Danhostel Nakskov Tlf. 54 92 24 34.

Der kan bestilles morgenmad hos Nakskov Brydeklub. Det bliver serveret i Huset ved Blegen ca. 100 meter fra Nakskov Idrætscenter. Det koster 50 kr. pr. person pr. dag. Ved overnatning og forplejning skal der rettes henvendelse til Nakskov Brydeklub: Thomas Højgård: Mob.: 20 47 24 66 / naskovbk1919@gmail.com.

Deltagerlister

Du kan se deltagerlisterne her.


af Danmarks Brydeforbund - 04.03.2019