Heros er årets idrætsforening

AK Heros blev i torsdags kåret til årets idrætsforening 2018 i Halsnæs kommune ved Idrættens Dag

Arrangementets formål var at hædre idrætsudøvere i kommunen som at gjort udmærket sig med gode sportslige resultater i løbet af 2018. Her var AK Heros stærkt repræsenteret ved aftenens arrangement med ca. 30 deltagere, hvoraf godt halvdelen var nomineret for enten medaljer ved DM eller ved internationale mesterskaber. Iblandt de nominerede Heros-brydere kunne bl.a. fremhæves 6 Danske Mestre og 1 Nordisk Mester i 2018. Et samlet resultat som man skal mange år tilbage i klubbens historie for at finde tilsvarende.

(Michael Ingel på scenen til 'Idrættens Dag' i Halsnæs kommune. Foto: privat)

De mange resultater i 2018 var ikke gået ubemærket hen i kommunen og udviklingen i klubben de senere år blev fremhævet som årsag til at AK Heros blev valgt til Årets Idrætsforening.

Det var der ellers ikke meget der tydede på for blot 3 år siden, hvor klubben var nede i en organisatorisk og medlemsmæssig bølgedal.  Men med målrettet strategisk arbejde i bestyrelsen og en stor indsats fra klubbens trænere og frivillige, er denne kurve nu vendt, og de mange talenter i og omkring Frederiksværk fik skabt et socialt og udfordrende træningsmiljø, der kulminerede i 2018. for succesen måles ikke kun i antallet af medaljer og medlemmer, men lige så høj grad i foreningens soliditet og kontinuitet- og det er det er skabelsen af den soliditet og kontinuitet, formand Michael Ingel har haft fokus på, for det skaber tryghed og fastholdelse.

AK Heros' formand Michael Ingel, tog imod prisen og fremhævede i sin takketale bl.a. de frivillige trænere og ledere i klubben som værende det bærende fundament i klubben samt de engagerede forældre i klubben, som alle har spillet en vigtig rolle for at klubben er nået til, hvor den er i dag.


af Rami Zouzou - 18.03.2019