Dansk debutant-bronze til EM

Jonas Møller vinder EM bronze efter en flot 10-3 sejr over tyrkiske Celem

Vejen til EM medaljen gik gennem repechagekamp og videre til bronzefinalen i A puljen. I repechagekampen besejrede Jonasgræske Iosifidis med 5-3 efter fuld tid. Dermed var Jonas klar til aftenens bronzekamp.

I bronzekampen ventede Umut Celem fra Tyrkiet, som selv var blevet slået af armeneren Nazaryan, der sidenhen vandt sølv efter fuld tid i finalekampen. Bronzekampen endte 10-3 efter fuld tid i dansk favør. Jonas kæmpede en kamp med aktioner og gode stop af modstanderen. Jonas viste både taktisk og teknisk brydning. En solid præstation navnligt EM debutten taget i betragtning.

(U23 landsholdsbryderen Jonas Møller med bronzemedaljen om halsen. Foto: Privat)

Marcel Hein fik kun en kamp i 92 kg klassen da han tabte Sitchinave fra Georgien med 9-0. Sitchinave blev sidenhen slået ud af turneringen, hvilket efterlod Marcel med blot en enkelt kamp til sit første EM. Brian Kurt Santiago blev slået ud af turneringen, efter sin første kamp mod armenske Varuzhan Antonyan i 55 kg vægtklassen.

Se eller gense Jonas' kampe på United World Wrestlings hjemmeside

På det internationale brydeforbunds hjemmeside kan du se eller gen-se alle de danske bryderes kampe fra mesterskaberne. Nedenfor kan du se Jonas' bronzefinalekamp.

William Reenberg er tilbage i turneringen

William Reenberg er genindtrådt i turneringen, da bulgarske Nazaryan er gået hele vejen til finalen

Her til eftermiddag blev det klart at Nazaryan fra Bulgarien gik videre til finalen, og dermed skal William genindtræde i turneringen og kæmpe repechagekamp onsdag. Det foregår i kamp nr. 225 på madras A onsdag. Her venter Nihad Guluzade fra Azerbaidjan. Vinderen af den kamp går videre til bronzefinalen. Vi starter således igen onsdag kl. 11.30. vi forventer dog tidligst at William skal bryde omkring kl. 13.00.

Livestream

Du kan se kampene og kampprogrammet på på United World Wrestlings hjemmeside, direkte link til Ungdoms EM her.