Mindeord: Bent “Træmand” Rasmussen

Det er med stor sorg, at Brydeklubben Thor har modtaget meddelelsen om, at klubbens æresmedlem Bent “Træmand” Rasmussen er afgået ved døden.

Bent Rasmussen der i Brydeklubben Thor kun var kendt under navnet Bent ”Træmand” var en af BK Thors stærke brydere i 50’erne. 

Til trods for at Bent efter sin aktive karriere ikke involverede sig i tillidsposter og lignende, så var han frem til sin død, stærkt tilknyttet til Brydeklubben Thor.

Bent var en legende i træningslokalet, hvor han regelmæssigt indtil for godt fire år siden, i en alder af over 80 år kom med sit sjippetov og sin blå træningsdragt for at dyrke motion, mens han betragtede de unge thorbrydere i træningslokalet.  De sidste år har været afløst af motionscyklen i træningslokalet og saunaen i klubhuset. Ikke mindst i saunaen, har Bent gennem hele sit liv, beriget alle BK Thors medlemmer med en masse fantastiske fortællinger fra et lang og begivenhedsrigt liv. Fortællinger som vil blive savnet, men også genfortalt igen og igen, i mange år frem i tiden.

Bent holdte gennem hele livet det stærke bånd til BK Thor, og udover de mange besøg i træningslokalet trods sin høje alder, var han også altid trofast når der var brydestævner i Nykøbing Falster, ligesom han også altid har været med til BK Thors generalforsamlinger. 

Bent blev i 2007 udnævnt til æresmedlem i Brydeklubben Thor ved den årlige sommerfest, og det var en udnævnelse han satte meget stor pris på.

Bent fulgte, ligesom de øvrige æresmedlemmer, også med stor interesse BK Thors klubhus nybyggeri og var med på sidelinjen hele vejen, indtil det første spadestik til klubhuset blev taget i 2018, og efterfølgende nåede han heldigvis også, at opleve indvielsen af BK Thors nye klubhus i april 2019.

Det er en meget stor, karismatisk personlighed og en ægte “Thor legende”, som Brydeklubben Thor har mistet. Brydeklubben Thors tanker går, i denne svære tid, til Bents kone Tove og hele familien.

Æret være hans minde. 

(Bent “Træmand” Rasmussen)


af Brydeklubben Thor - 21.07.2019