DM for børn og unge i Frederikshavn

Det er atter ved at være tid til de danske mesterskaber. Årets andet mesterskab er for børn og unge, og afholdes i Frederikshavn i både græsk-romersk og fristilsbrydning.

FFI Brydning er den 21. – 22. marts 2020 vært for de danske mesterskaber i brydning. Mesterskaberne bliver afviklet i det store sal i Arena Nord, med stævnestart både lørdag og søndag kl. 10.00. Der vil ved mesterskaberne blive kæmpet i stilarterne græsk romersk samt fristilsbrydning for både piger samt drenge. 

Vi ses til DM 2020 i Arena Nord i Frederikshavn. Medbring jeres gode humør og lad os få en god sportslig weekend.

Tilmelding og praktisk information

Du kan finde praktisk information og se hvordan du tilmelder dig her.

Tilmelding foregår på klubmodul, på samme måde som de senere år. Bemærk, at dommergebyret skal betales separat på Klubmodul. Læs mere på linket ovenfor. Som altid kan I skrive på info@brydning.dk såfremt der er spørgsmål.

Husk at der er tilmeldingsfrist d. 9. marts 2020.

Supplerende information om overnatning og forplejning

Værtsklubben har arrangeret muligheder for både overnatning og forplejning. Der kan forudbestilles måltider, lige så vel som der vil være mulighed for at købe mad i Arena Nords cafeteria.

Såfremt det er tilbud i påtænker at benytte jer af, så ret henvendelse til klubben samtidigt med tilmeldingen til DM. Du kan læse mere her.


af Michael Yde - 11.02.2020