Heros Cup er tilbage med overvældende deltagerantal

Nu på lørdag genoptager brydeklubben AK Heros rollen som stævnearrangør

I Heros er man lidt overvældet over modtagelsen. Og det er nemt at forstå. Tilmeldingslisten viser over 250 deltagere, fra 6 polske, 16 svenske og 16 danske klubber. Desuden stiller NKC (Forbundets nationale kraftcenter) med 6 ungdomslandsbrydere inkl., Heros’ egen Oliver Jensen, som til dagligt er tilknyttet centeret. 

Der forventes mange spændende kampe med hård modstand, da både NKC, Team Skåne og brydegymnasiet i Sverige deltager.

Det kan nævnes at kvindesiden står for 20 % af deltagerne. Desværre er vores egne top pigebrydere Maria Willumsen og Clara Røjkjær begge skadede.

Den første omgang Heros Cup blev afviklet i start firserne. Her var deltagerrekorden 186 brydere. Der var mange stævner at vælge imellem i sin tid, så da antallet af brydere kom ned på 85, blev den sidste Heros Cup afholdt i 2004.

Men den kommende weekend er stævnet stærkt tilbage. Omkring 50 frivillige er klar til at løfte opgaven - det er ganske imponerende!

Kom og se brydning i Frederiksværkhallen lørdag d. 22. februar

Vi håber at se en massere deltagere i Frederiksværkhallen nu på lørdag. Der vil blive kæmpet på hele fire madrasser.  Stævnestart er kl. 10.00 og der forventes at vi er færdige ved 17.00-18.00-tiden. Der er Fri entre.

Fra forbundets side, stor tak for viljen og kraften til at søsætte stævnet igen. Alt godt til alle brydere, trænere, ledere, officials og alle frivillige kræfter.


af Palle Nielsen - 19.02.2020