Dansk senior NM aflyses

Det nordiske mesterskab der var planlagt til at blive afholdt i Herning lørdag d. 9. maj aflyses.

Danmarks Brydeforbund har i samråd med De nordiske- og baltiske lande, samt værtsklubben Herning Brydeklub besluttet at aflyse mesterskabet. Med den aktuelle situation med Covid-19 pandemien samt de nuværende (og forventede fremtidige) begrænsninger i Danmark, er det den eneste sikre løsning.

-"Vi er naturligvis ærgerlige over aflysningen, men der er trods alt større ting end brydning. Vi tror, at efteråret bliver fyldt med andre vigtige begivenheder, såsom olympiske kvalifikationsturneringer, så derfor ser vi det ikke muligt at udsætte det" siger Palle Nielsen der er formand i Danmarks Brydeforbund.

(Kommende OL deltager Fredrik Bjerrehuus, til Thor Masters 2019. Foto: Danmarks Brydeforbund)

Danmarks Brydeforbund kandiderer til værtsskabet næste år

Danmarks Brydeforbund har overfor de andre nordiske lande, ytret interessere i at arrangere mesterskabet i 2021. Dette skal i så fald godkendes af det nordiske brydeforbund, da de nordiske mesterskaber går på tur mellem medlemslandene. Der forventes at kunne komme afklaring på hvorvidt værtsskabet i 2021 ender på dansk jord, allerede i maj måned.

Fra Danmarks Brydeforbund skal der lyde et ønske om god vind til alle derude. Det er dejligt at se alle de alternative træningsformer. Fællesskabet i klubberne synes at klare sig godt på trods af coronakrisen. Vi må se i øjnene at denne trænings- og omgangsform må fortsætte noget tid endnu. 


af Palle Nielsen, formand Danmarks Brydeforbund - 31.03.2020