Justerede anbefalinger om udendørs idræt er på vej

Inden for de nærmeste dage kommer nye og myndighedsgodkendte retningslinjer for udendørs idræt.

Udendørs idræt blev nævnt specifikt, da statsminister Mette Frederiksen torsdag aften præsenterede fase 2 for genåbningen af Danmark. Efterfølgende har Sundhedsstyrelsen søndag aften udsendt justerede retningslinjer for blandt andet afstand.

Begge dele har indflydelse på de rammer og anbefalinger for udendørs idræt, som vi tidligere har sendt ud i DIF og DGI.

De seneste dage har DIF og DGI været inddraget i drøftelser med blandt andre Kulturministeriet og sundhedsmyndighederne for at få beskrevet, hvordan de nye udmeldinger helt præcis kan fortolkes og konkretiseres, så de passer i forhold til de forskellige idrætter.

DIF og DGI forventer, at der inden for de nærmeste dage kommer nye retningslinjer, som er godkendt af sundhedsmyndighederne. Derefter vil vi i DGI og DIF hurtigst muligt justere vores gældende anbefalinger til udendørs idræt.

Så snart det sker, giver vi selvfølgelig besked til alle vores klubber og opdaterer vores hjemmeside.

Øvrige pressemeddelelser

I forbindelse med de politiske udmeldinger om de næste faser af genåbningen af Danmark, har DIF udsendt følgende pressemeddelelser/nyheder:

Udmelding om fase 2

Udmelding om fase 3 og 4

Udmelding om professionel idræt


af Pressemeddelelse - 12.05.2020