Nu vender vi tilbage til måtten

Retningslinjerne fra Kulturministeriet for fase 3 er endelig kommet, og vi kan veltilfreds udbryde: "Nu vender vi tilbage til måtten!"

DIF har i dag udsendt deres retningslinjer for aktiviteter med fysisk kontakt, og dem har vi i DB nu læst og fordøjet. Vi vil herunder komme med 5 punkter, som vi beder klubberne have ekstra fokus på i den kommende tid.

5 punker som brydeklubberne skal have ekstra fokus på 

1) Opfordringen er at minimere andelen af tid med kropskontakt, særligt ansigt-til-ansigt-kontakt.
2) Redskaber der deles skal rengøres ofte og afsprittes før og efter aktivitet samt så hyppigt som muligt under aktiviteten
3) Det gældende forsamlingsforbud skal altid respekteres (pr. 8. juni 50 personer). Der må godt være flere end forsamlingsforbuddet til stede på én idrætsfacilitet - dog kun så længe, der er tale om forskellige aktiviteter og grupper, der hver især holder sig indenfor forsamlingsforbuddet
4) Deltagerne til aktiviteterne skal straks ved ankomst til idrætsfaciliteten placere sig i den gruppe, som de deltager i under aktiviteten. Grupperne må ikke flettes, og deltagere må ikke skifte mellem forskellige grupper under aktiviteten.
5) Hyppig og grundig rengøring af fælles kontaktpunkter skal som minimum ske en gang dagligt og oftere ved mange berøringer.

Husk at omklædningsfaciliteter, klubhuse/caféer og sociale aktiviter også bydes velkommen af DIF - husk derfor ekstra godt på punkt 5 i denne anledning.

Du kan læse Danmarks Idrætsforbunds retningslinjer her.


af Danmarks Brydeforbund - 08.06.2020