UWW lancerer onlineakademi

Det internationale brydeforbund United World Wrestling har lanceret et innovativt onlineakademi

United World Wrestling har lanceret "UWW Academy". Det er det internationale forbunds nye officielle læringsplatform for trænere, dommere samt atleter! Vi håber at I alle vil bruge de forhåbentligt få regnvejrsdage her til sommer, på at gå ind og oprette jer på onilneakademiet. UWW academy er gratis at anvende, og det henvender sig til trænere såvel som dommere og atleter. Hvis man blot vil teste sig selv lidt i brydesportens historie, så er her også et kursus med dette emne.

 

Onlineakademiet bliver opdateret løbende

UWW academy udbygges løbende, og vil senere i på måden blive tilføjet "trænerkursus trin 2", "introduktion til at være dommer" samt "dommerkursus for nationale dommere".

United World Wrestling forventer med tiltaget, at kunne bistå de nationale ansvarlige for træner- og dommeruddannelse. Fremover vil forbundene kunne spare tid på at udvikle og ikke mindst vedligeholde de teoretiske test, og i stedet bruge energien på den praktiske del af opkvalificering af dommere og trænere.

Det er meningen på sigt, at de nationale brydeforbund skal kunne lægge deres eget materiale på platformen. 

Du kan tilgå UWW academy på adressen: academy.unitedworldwrestling.org.

United World Wrestling har lanceret "UWW Academy". Det er det internationale forbunds nye officielle læringsplatform for...

Slået op af Danmarks BrydeforbundTirsdag den 7. juli 2020


af Michael Yde - 07.07.2020