Sådan holder vi stævner i efteråret

Til trods for coronakrisen kan der stadigvæk afholdes stævner - det kommer blot til at foregå anderledes end hvad vi er vant til.

Efterårets stævner kommer til at foregå anderledes end normalt. Som du nok allerede ved er forsamlingsforbuddet blevet nedjusteret til 50 personer. Danmarks Brydeforbund og Officialsudvalget har lavet en drejebog for hvordan brydestævner skal foregå indtil videre. Dokumentet er opdelt efter interessenter, således kan man som fx stævnearrangør, bryder eller tilskuer slå op på den side som er skrevet til netop dig. Du kan læse drejebogen om brydestævner og corona her.

Vi håber at I vil tage eventuelle udfordringer Vi sammen måtte støde på, med oprejst pande - det er trods alt bedre at kunne afholde tilpassede stævner end helt at måtte aflyse.

Det er vigtigt at alle der deltager til stævner fremadrettet er opmærksomme på de regler og henstillinger som værtsklubben kommer med. Ligeledes gør vi opmærksom på at Sundhedsmyndighederne kan ændre anbefalingerne, hvilket igen kan afstedkomme at vores retningslinjer ændres.

Vigtig information til tilskuere

Kære tilskuer til efterårets brydekampe - Vi har brug for din hjælp!

Pga. Corona kommer stævnerne i efteråret til at foregå anderledes end vi er vant til. Som tilskuer skal du som noget nyt orientere dig ift. hvordan du skal agere og fx hvor du må opholde dig i hallen. Du kan læse vores artikel fra d. 1. september her.

Reglerne er en forudsætning for at vi kan tage til brydestævner

Det er vigtigt at man som træner, bryder og tilskuer følger de henvisninger man får af officials samt værtsklubben - ellers kan vi ikke tage til stævner med hinanden. Vi håber at Du vil være med at til at dele budskabet med de andre forældre og frivillige som tager til brydekampe i den kommende tid. Du kan hjælpe allerede nu, ved at benytte den blå Facebook "Del knap" nedenfor.


af Michael Yde - 24.09.2020