Genåbningen af vores indendørs brydetræning for voksne over 18 år, er aflyst!

Det er med et tungt hjerte at vi skal overbringe at genåbningen for voksne er aflyst! I tirsdags var det DIFs klare tolkning at alle sportsgrene kunne genåbne for voksne i dag, torsdag d. 6. maj, med det forbehold at vi undgik kropskontakt i selve træningen. Det er beklageligvis ikke den opfattelse Kulturministeriet har haft og udmeldningen fra DIF er derfor drejet 180 grader.

Vi er uforstående for hvordan vi nu er havnet her hvor vi er, men vi er samtidig også magtesløse i denne politiske kamp, hvor forbundet og DIF har gjort alt hvad der står i vores magt, i kampen om en forsvarlig genåbning af bryde-Danmark. Vi må derfor kigge hen imod næste åbningsfase d. 21 maj. før vi kan håbe på en yderligere åbning for vores kære sport.

I kan holde jer opdateret på brydning.dk samt på vores sociale medieplatforme. Du kan ligeledes holde dig opdateret i dagspressen samt på dif.dk/corona.


af Danmarks Brydeforbund - 06.05.2021