Nyt om optagelsesforløbet til U23 landsholdet

Grundet den lange nedlukning, hvor mulighederne for aktiviteter har været begrænset, har Eliteudvalget besluttet at give både nye og gamle brydere tilbuddet om konkurrere om pladser/udtagelse til de kommende mesterskaber eller en optagelse på U23 landsholdet.

Brydere der ønsker optagelse på Danmarks Brydeforbunds U23 landshold skal orientere sig ift. nedenstående. Alle klubber med aktuelle ungdoms- og junior brydere har allerede modtaget besked i februar måned. 

Eliteudvalget har udvalgt følgende aktiviteter til observation:

11.-13. marts – Træningssamling på det nationale kraftcenter i Nykøbing Falster (ungdom og junior)
25.-27. Marts – Brandenburg Cup (junior)
8.-9. April – Chomutov (ungdom og junior)

Begge stævner i Tyskland og Tjekkiet er klub-stævner, hvor landstræneren naturligvis vil være til stede. Det betyder at det er klubberne selv som skal sørge for at arrangere deres tur. Ved tilmelding til juniorstævnet i Tyskland skal I skrive til:  'Maik Bullmann' via e-mail: m.bullmann@web.de

Vi vil bede trænere og klubformænd om at videregive denne information til de rette brydere i klubben. Klubberne har allerede modtaget besked om hvilke brydere som landstrænerteamet forventer at se til de ovenstående aktiviteter. 

Tag endelig kontakt til Sportschef Thor Hyllegaard, såfremt I måtte have spørgsmål.


af Sportschef Thor Hyllegaard - 02.03.2022