Henrik Stuhr er udnævnt som æresmedlem af AK Jyden

I forbindelse med AK Jydens 125 års jubilæum lørdag den 18.11.2023, blev bestyrelsesmedlem af Danmarks Brydeforbund udnævnt til æresmedlem af AK Jyden.

Henrik Stuhr startede i klubben som 6 årig, og har efter sin aktive karriere både fungeret som træner og bestyrelsesmedlem. Henriks hjerte for brydsporten er beundringsværdigt. Udover tillidsposter, har han særligt øje for at støtte talenter på NKC.

Kæmpe tak og tillykke til Henrik. Ved fejringen var der også deltagelse af AK Jydens to brydetalenter, Brian Kurt Santiago og Frederik Mathiasen, som til dagligt bor i Nykøbing Falster og er tilknyttet forbundets nationale kraftcenter. Dejligt at I også kom og markerede dagen.

Fortsat alt det bedste til AK Jyden med deres virke. Ikke mindst til brydeafdelingen

(Fra venstre: Leif Poulsen, Henrik Stuhr og Palle Nielsen.)


af Palle Nielsen, Formand i Danmarks Brydeforbund - 28.11.2023