Søger I midler til en aktivitet?

Fundraising.how's rådgivning og artikler henvender sig blandt andet til ansøgere inden for idræt og sport, og kan hjælpe ansøgere med at finde inspiration til projektansøgningen og legatstøtte til at kunne videreudvikle projekter og skabe udvikling i idrætsklubben eller -foreninger. 

Klik her for at læse mere om hvad Fundraising.how kan hjælpe jer med.

Artikeldatabasen rummer mange artikler samt en blog målrettet både ansøgere og organisationer som formidler om legatsøgning, hvor der redegøres for mange af de forhold, som ansøgere skal tage højde for ifbm. ansøgning af fonde, hvilket er relevant for jer at formidle. Her finder du artiklerne. På bloggen her findes også mange opslag såsom "Hvad er legater?", "Hvordan søger man fonde?" m.fl.

Følgende artikler er i høj grad er anvendelige til udvikling i idrætsforeninger og sportsklubber:

  • Fonde og legater 2023
  • Alt du bør vide om legater og tilskud til foreninger og organisationer
  • Søg fonde og legater til udvikling i sports- og idrætsforeningen

Bagom:

Søren Madsen har det seneste årti beskæftiget sig med fonde og legatsøgning. I den forbindelse har han derfor udviklet en større gratis artikeldatabase som er blevet omtalt mange steder blandt andet af flere idrætsforbund såsom Dansk Håndbold Forbund, Volleyball Danmark, Dansk Golf Union, Dansk Fægte-Forbund, Parasport Danmark, Danmarks Sportsdanserforbund, Danmarks Motor Union og mange flere aktører inden for idræt og sport.


af Søren Madsen - Fundraising.how - 27.11.2023