Turpal Bisultanov er i semifinalen til U23 EM

Turpal vinder stensikkert med 7-0 over armenske Harutyunyan og står atter i en semifinale til et internationalt mesterskab!

Turpal skal i eftermiddagens semifinale møde moldaviske Lupasco. Sidst Lupasco og Turpal mødte hinanden var ved junior EM finalen i Dortmund i 2021, hvor Turpal som bekendt trak det længste strå. Lupasco har brydet flot i dag med en 11-0 sejr over tjekkiske Havelka. Herefter slog han finske Latvala med 4-1!

Turpals semifinale kommer til at foregå på madras A i kamp nr. 43 eller 44. (Første semifinale kamp på madras A er kamp nr. 41.) Så vi forventer at kunne se Turpal i aktion mandag omkring kl. 17.30. Du kan se kamp nr. 44 på madras A, live på www.uww.org samt på UWWs smartphone app.

(Turpal Bisultanov ved Thor Masters. Foto: Danmarks Brydeforbund)


af Michael Yde - 13.03.2023