Referat fra seneste bestyrelsesmøde

Bestyrelsen i Danmarks Brydeforbund afholdte bestyrelsesmøde onsdag d. 26/4-23. Her blev der bl.a. drøftet status på det strategiske arbejde, de nye firstmoverklubber samt kontaktpersonordningen ude i brydeklubberne. 

Du kan læse referatet fra mødet her

 

Ideseminar & R-møde 2023

Danmarks Brydeforbund inviterer til en dag i klubudviklingens tegn. Der er planlagt flere spændende oplæg der er relevante for alle klubber - store som små.

Vi skal blandt andet tale om: det første år med vores nye strategiaftale for brydesporten. Hernæst kan Vi berette om den nye økonomisk støtteordning til brydeklubber med ansatte trænere samt ikke mindst DIF projektet "Fremtidens idræt for børn og unge".

Du kan tilmelde dig her.

Aktivitetskalenderen bliver løbende opdateret

Vores aktivitetskalender bliver løbende opdateret med vores aktiviteter. Inden længe vil du kunne se de første af efterårets trænerkurser, træningssamlinger for Udviklingstruppen, Trænernetværk og meget mere! Som altid opfordrer vi jer til at holde jer opdateret på brydning.dk/kalender. Såfremt jeres klubs stævne ikke fremgår på listen, så husk at kontakte os på info@brydning.dk.


af Michael Yde - 17.05.2023