Sommer-opdatering

I lørdags d. 3. juni stod den på Ideseminar og repræsentantskabsmøde i Danmarks Brydeforbund. Her brugte vi nogle timer til, at vende det som rører sig og det som vi gerne vil stille skarpt på. Der var god stemning, gode input, undren og kritiske bemærkninger - men ingen brok, dejligt! 

Du kan læse årsberetningen, øvrige dokumenter samt referatet fra Repræsentantskabsmødet på denne side snarest. 

Alle der var på valg, jeg selv inkl, var villige til genvalg og endte også med at blive genvalgt. Jeg glæder mig til den nye sæson og jeg er stadig motiveret her på 13. år. Takker igen for at vi fik mulighed for at komme af sted med vores strategiske aftale med DIF frem mod 2025 på en anden måde end først aftalt. Det har givet øget glæde og motivation til det vi har sat os for. 

Jeg vil gerne fremhæve, at vi ærede Thor Hyllegaard som årets leder. Hans arbejde er uvurderligt. 

Vil også gerne fremhæve vores generalsekretær Michael Yde, han binder os rigtig godt sammen. 

Turpal Bisultanov bliver snart dansk statsborger. Vi takker for støtten i den proces. Desværre deltager han nok ikke ved det kommende VM / OL kvalifikation. Det var  nødvendigt at få den ene skulder opereret. Vi er dog fortrøstningsfulde ifht. at han kvalificerer sig og forsætter sine flotte resultater.

Vores verdensklassedommer Lütfü Zeynel Atay har fået tilbudt at være dommer ved OL næste år. Det er dog en forudsætning at han opnår dansk statsborgerskab inden OL. Vi håber at Lutfu når at komme gennem sagsbunkerne i ministeriet! 

(11 klubber var repræsenteret ved Årsmødet i Danmarks Brydeforbund.)

Seniorlicens nedsættes i pris

Som noget nyt har repræsentantskabet besluttet sig for at en seniorlicens pr. dags dato blot skal koste 100kr/årligt. Dette for at gøre det mere attraktivt for seniorerne at deltage til stævner. Vi håber at se flere danske nye og gamle seniorer på måtten i den nye sæson. En oplagt mulighed kunne være DM for seniorer i Kolding d. 4. november.

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer!


af Palle Nielsen, Formand i Danmarks Brydeforbund - 07.06.2023