Ny DM Weekend i dansk brydning

De individuelle mesterskaber afholdes nu samlet i én weekend

Vi er spændte på at kunne lancere vores nye DM Weekend senere på året. I al sin enkelthed så afholdes de danske mesterskaber for senior, junior, ungdom, drenge samt piger/kvinder fordelt over weekenden lørdag-søndag d. 2.-3. november. Vi kan ligeledes allerede nu fortælle at FFI Brydning har sagt ja til at være vært.

Vi glæder os til at kunne holde DM endnu engang i Arena Nord i Frederikshavn, selvom det denne gang bliver et noget større setup ved DM Weekenden.

Det eksakte program er endnu ikke klar, men vi forventer at kunne løfte sløret for den eksakte afvikling senere på foråret. Dog kan vi indledningsvis gøre opmærksom på at weekenden d. 18/3 er ledig til andre aktiviteter og stævner. Bemærk dog, at der afholdes træningssamling for Udviklingstruppen den efterfølgende weekend d. 22.-24. marts.


af Michael Yde - 04.01.2024