Thor Masters 2024: En Weekend med Brydning i Verdensklasse

Brydeklubben Thor er stolte af at annoncere Thor Masters 2024, der afholdes den 1. og 2. marts i Spar Nord Boxen i Nykøbing Falster.

Dette internationale brydestævne er en hyldest til brydesporten og vil præsentere en række af de bedste atleter fra hele verden.

Blandt de mange talenter til stævnet vil danske stjerner som Turpal Bisultanov, Oliver Krüger og Nikolai Mohammadi være klar til at imponere publikum. Herudover stiller Danmark med mange lovende unge talenter, som skal bruge Thor Masters og den efterfølgende træningslejr til at lære, og se hvor de står henne når de møder verdenseliten.

Der er i skrivende stund tilmeldt 18-20 landshold, hvor deltagerne bringer medaljer fra tidligere mesterskaber, herunder EM, VM og OL. Det bliver en weekend fyldt med glæde, blod, sved, tårer og verdensklasse brydning.

(Oliver Marco Krüger ved et tidligere Thor Masters stævne.)

Massere af danske brydere i aktion

Det danske landshold stiller op med følgende:
60 kg Nikolai Mohammadi (BK Thor)
60 kg Brian Kurt Santiago (AK Jyden)
67 kg William Reenberg (AIR Roskilde)
77 kg Oliver Krüger (BK Thor)
87 kg Turpal Bisultanov (Herning BK)
97 kg Mathias Bak (BK Thrott)

Det nationale kraftcenter stiller med følgende:
67 kg Magnus Rasmussen (BK Thor)
72 kg Rasmus Ulriksen (BK Thor)
77 kg Frederik Mathiesen (AK Jyden)
82 kg Vano Hautjunian (AIR Roskilde)

Storslået finaleshow lørdag eftermiddag

Lørdagens absolutte højdepunkt vil være det forrygende finaleshow, der begynder kl. 16:30. Her vil publikum opleve en fusion af fantastisk brydning og underholdning.

Thor Masters 2024 er ikke kun et stævne, men også en begivenhed, der samler folk fra hele verden. Med over 3000 overnatninger på hoteller i Guldborgsund Kommune i forbindelse med stævnet og den efterfølgende 10-dages træningssamling, vil Nykøbing Falster blive centrum for brydesportens verden.

Bag arrangementet står mere end 120 aktive frivillige, der arbejder hårdt for at sikre, at Thor Masters 2024 bliver en succes. Deres dedikation er uvurderlig og bidrager til den positive atmosfære omkring stævnet.

Thor Masters 2024 er muliggjort takket være den stærke støtte fra vores sponsorer, som vi er dybt taknemmelige for.

Vi ser frem til at byde velkommen til atleter, tilskuere, pressen og sponsorer til Thor Masters 2024 og til at dele denne fantastiske begivenhed med jer.


af Pressemeddelelse: Brydeklubben Thor - 27.02.2024