Mesterskabsregulativet er blevet opdateret

Forud for DM Weekend 2024 er der sket en række ændringer i Mesterskabsregulativet

Danmarks Brydeforbunds Mesterskabs regulativ foreskriver de fælles spilleregler ved de danske mesterskaber. Det gælder både de individuelle mesterskaber såvel som holdmesterskabet.

Vi gør tingene lidt anderledes end normalt ved DM Weekend 2024 og derfor har vi også været nødt til at ændre lidt på de fælles spilleregler.

Hvad er der blevet lavet om?

Vi afholder DM for ungdom og senior samme dag. Her ved vi at der er nogle "sidste-års ungdomsbrydere" der gerne vil deltage i begge kategorier. Det tager vi højde for i dagsprogrammet så der bliver en passende pause. 

Ligeledes vil indvejningen om lørdagen også gælde om søndagen. Man skal således kun indvejes én gang til DM weekenden. De brydere der skal kæmpe om søndagen i junior og pige/kvindekategorien, kan således komme til DM Weekenden allerede om lørdagen og blive vejet ind sammen med de andre brydere.

Slutteligt så er vægtklassen 41 KG blevet tilføjet i drengekategorien ved holdmesterskabet.

Der er således blevet ændret i Mesterskabsregulativets §10, §19 samt §23. Du finder det reviderede Mesterskabsregulativ her.

De individuelle danske mesterskaber afholdes nu samlet over én weekend!

Vi er spændte på at kunne lancere vores nye DM Weekend. Vi har samlet de danske mesterskaber for senior, junior, ungdom, drenge samt piger/kvinder og kalder nu de danske mesterskaber for 'DM Weekend'.

Det kommer til at foregå i Arena Nord i Frederikshavn lørdag til søndag d. 2.-3. november. Der er fri entré og alle er velkomne! 

Tilmeldingsfristen er d. 21. oktober. Du kan læse mere om DM Weekenden her.


af Michael Yde - 27.09.2024