Jagten på OL-billetter forsætter

Både Tobias Fonnesbek og Anders Ekstrøm måtte desværre se sig slået i første kamp til det europæiske OL-kvalifikationsstævne i Serbien

Tobias Fonnesbek

Tobias' fik kun en enkelt kamp til OL-kvalifikationsstævnet i 59 kg vægtklassen. Tobias mødte Jani Jukka Haapamaeki fra Finland, der vandt det europæiske mesterskab tilbage i 2009. Tobias førte kampen frem til 7 sekunder før slutfløjt. Desværre fik finnen Tobias ned på madrassen og scorede 2 point. Eftersom kampen sluttede 4-4, og begge brydere har scoret 2x2 points, tildeles sejren til den bryder der sidst har scoret 2 points. Med et nederlag i den første kamp, var OL-billetten udenfor rækkevidde, og det blev heller ikke til flere kampe for Tobias denne dag, da Jani Haapamaeki tabte kvartfinalen.

(1/8 GR - 59 kg: J. HAAPAMAEKI (FIN) df. T. SKALS (DEN), 4-4)

Kristian Fris fra Serbien, som Tobias kæmpede imod til VM i Las Vegas, er i finalen sammen med Sanal Semenov fra Rusland. Finalerne starter kl. 18.30. Mon ikke alle finalekampenes brydere føler sig som vindere i aften - alle deltagere i finalekampene har nemlig kvalificeret sig til OL i Rio! Finalerne kan følges på United World Wrestlings hjemmeside.

(Tobias Fonnesbek i rød trikot til Thor Masters 2016. Foto: Niels Hansen, KIF)

Tobias forsætter kampen med at kvalificere sig til OL, og næste OL-kvalifikationsstævne som Tobias deltager til er d. 6. maj i Istanbul.

Anders Ekstrøm 

Anders kæmpede i 66 kg vægtklassen, hvor der var indvejet i alt 28 brydere. Anders måtte ligesom Tobias nøjes med en enkelt kamp. Ligesom Tobias startede Anders i 1/8-delsfinalen, hvor han mødte Tomi Claudio Hinoveanu fra Rumænien. Kampen var meget tæt og endte med stillingen 4-4 med rumæneren som vinder.

Anders' overmand tabte sin efterfølgende kamp i kvartfinalen, og Anders kom ikke i aktion mere denne dag.

(1/8 GR - 66 kg: T. HINOVEANU (ROM) df. C. EKSTROEM (DEN), 4-4)

Læs også: "Tobias og Anders jagter OL-billetter i Zrenjanin"


af Michael Yde - 15.04.2016