Indlæg fra formanden i Danmarks Brydeforbund

Jeg håber at I alle er kommet godt i gang med brydetræningen efter juleferien. Det er dejligt at se året skydes i gang med to ministævner for begyndere i hhv. AK Hermod København og Favrskov BK. Den efterfølgende weekend afholdes det internationale cupstævne Kolding Cup det tegner godt. 

Med dette indlæg vil jeg gerne slå et slag for, at klubberne deltager på både Udviklingstruppen og på vores Trænernetværk. 

De fire firstmoverklubber (Herning, Thrott, Heros og BK Thor N) har forpligtet sig til at deltage på alle samlingerne med de faste trænere samt med alle relevante brydere. Udviklingstruppen er et fantastisk tilbud til bryderne, hvor de kan få sparring og kvalificeret træning som ikke alle brydere har adgang til i hverdagen. Endvidere vil Ronny Persson ligesom i 2023 være tovholder på  dagen til Trænernetværket. 

Uanset om din klub har brydere der kan deltage eller ej, så vil Jeg opfordre alle klubtrænere om at overveje om Trænernetværket ikke kunne være noget for netop dem. Du kan læse mere om hvad der foregår på Trænernetværket her.

Trænernetværket samles næste gang lørdag d. 23. marts på det nationale kraftcenter.

Udviklingstruppens samlinger

Der afholdes træningssamlinger for Udviklingstruppen følgende weekender i første halvår.

2. - 4. februar

22. - 24. marts (inkl. Trænernetværk)

17. - 19. maj


af Palle Nielsen, Formand i Danmarks Brydeforbund - 12.01.2024