NKC bryderne blev introduceret for deres nye mentorer

Det har lige fra begyndelsen været planen at bryderne på det nationale kraftcenter skulle have en fast mentor. Tidligere på måneden mødtes bryderne med deres mentor for første gang

Som en præmis for at være værtsklub for det nationale kraftcenter, er der en række ting BK Thor skal overholde. En af de vigtige ting et nationalt kraftcenter skal stille til rådighed for bryderne er en stærk mentorordning. Mentorrollen på NKC består først og fremmest af at der skal være en relation, hvor alle bryderne, har en fast støtteperson der kan vejlede omkring uddannelse, økonomi samt sparre om bryderens udvikling.

(Godt halvdelen af det nationale kraftcenters brydere. Foto: BK Thor)

Det er planen at der skal afholdes møde mellem mentoren og bryderen hver måned. Der er udarbejdet et skema som mentorerne kan støtte sig til, således der sikres en ensartethed i mentorernes fremgangsmåde. På nuværende tidspunkt har det nationale kraftcenter følgende mentorer; Stine Lindskou, Frederik Ekstrøm, Lina Lauridsen, Mette Møller, Kim Møller samt Søren Hyllegaard.

Tidligere på måneden blev der afholdt et arrangement for NKC bryderne, hvor de blev introduceret for deres mentorer. Her blev mentorernes opgaver gennemgået såvel som at bryderne blev gjort opmærksomme på deres pligter i mentorsamarbejdet. Nu kan et godt samarbejde begynde, på baggrund af en solid forventningsafstemning, og alle bryderne havde deres første mentormøde i løbet af den efterfølgende uge.

Læs også

Første test dag på NKC Brydning.dk 13-09-16

Det nationale kraftcenter er åbnet Brydning.dk 01-09-16


af Michael Yde - 21.09.2016