Klubmodul: Fra Stenalder til moderne tider

Danmarks Brydeforbund opruster på Klubudviklingsfronten, med et nyt system der giver stærke ressourcer til klubberne

Jeg husker da jeg som breddekonsulent for forbundet, sad på kontor med vores daværende sekretær Frants Gufler. Frants styrede vores startlicenser fra et arkiv, hvor hver enkelt licens var et stykke karton. Dem der er endnu ældre, kan sikkert huske at licensen var snittet ind i et stykke træ eller hugget i sten.

Det var pænt revolutionerende da Jeppe Juhl, for en del år tilbage, gjorde startlicenssystemet elektronisk, men det havde dog sine begrænsninger. Bl.a. spillede det ikke sammen med vores database og som de fleste nok har oplevet, så gik systemet ned fra tid til anden.

Jeg er utrolig glad og stolt af den aftale Danmarks Brydeforbund har landet med Klubmodul. En aftale der er gratis for klubberne og gør det nemmere at være frivillig. Klubmodul gør det muligt at lave mere brydning for pengene. Hvis man endnu ikke har hørt om Klubmodul, eller gerne vil læse mere så kig her.

Klubmodul - Det er 'fandme uhyggeligt du'!

Der er Halloween i Danmarks Brydeforbund - Hør hvad vores formand synes er 'uhyggeligt'! Oplev vores formand i på slap line, i denne video om Klubmodul og indløsning af startlicens. ➡️ Du kan også læse Palles indlæg på vores hjemmeside: http://bit.ly/BRYDNING-okt-22

Posted by Danmarks Brydeforbund on Sunday, October 22, 2017

 

Det glæder mig, at de fleste klubber er kommet godt i gang med at oprette sig. De første klubber er allerede klar til at indløse startlicenser for 2018!

De få klubber der endnu ikke er kommet i gang, skal snarest tage kontakt til forbundet eller direkte til Klubmodul. Der er alt den hjælp at hente som I får brug for! Hvis jeres klub endnu ikke har deltaget på et af seminarerne om Klubmodul, så gør det fluks. Flere brydeklubber har været afsted i september og oktober måned. I kan finde de kommende seminarer her.

Nem bestilling af startlicenser i Klubmodul fra 2018

Jeg kommer lige endnu en gang med en påmindelse om, at det er sådan, at der fremover kun kan købes startlicenser via Klubmodul.

Og når jeg nu er inde på det med licenser, så bakkede klubberne op om et nyt differentieret startlicenssystem ved repræsentantskabsmødet i 2017. Her blev der besluttet, at ALLE brydere i klubberne skal have startlicens. Jeg ser frem til at præsentere vores løsning, efter bestyrelsesmødet d. 28. oktober.

Hvis man skulle løfte sløret for det nye system en lille smule - så indføres der en "gratis" startlicens for nybegyndere. 

Tak til de ansatte i driften! Projektet med et nyt system der skal håndtere startlicenser har været længe undervejs. Jeg glæder mig til at vi i fællesskab kommer igang med at bruge Klubmodul.

Palle Nielsen, formand Danmarks Brydeforbund.

Læs mere:

"Danmarks Brydeforbund indgår samarbejde med Klubmodul" Brydning.dk 03-09-17